Saskia Creations

Bellycasting & Gipsbuiken

Ga naar portfolio

Hoera je bent zwanger!

Deze bijzondere periode wil je uiteraard zoveel mogelijk herinneren later. Hoe leuk is het dan om een afdruk van je buik te laten maken?

U kunt kiezen voor een zeer realistische afdruk, waarbij elk detail zichtbaar is. Uiteraard kun je deze dan ook laten pimpen bij mij. Bijvoorbeeld met de naam of geboortedatum etc.

Maar je kunt ook een gipsbuik laten maken. Dit is dan niet zo gedetailleerd als een bellycasting, maar je kunt deze buiken ook leuk pimpen, zoals met kant, of een met mooi schilderwerk.

Wanneer?

Het mooiste is de periode waarin je buik natuurlijk het grootst is, maar niet te vlak voor de uitgerekende datum. Dus dan zit je ongeveer tussen de 30 en 35 weken.

praktische informatie

Wanneer u voor een body- of lifecasting komt is het belangrijk om oudere kleren aan te doen. Een makkelijk zittende broek en shirt is ook fijn.
U zult een poosje moeten staan of zitten (afhankelijk van het te casten lichaamsdeel). Wanneer de mal gemaakt is bent u vrij om te gaan. Ik zal dan de mal preppen zodat hij gegoten kan worden. Gemiddeld duurt het zo'n week of 2 voordat het beeld klaar is. Soms langer wanneer er speciale sokkels besteld zijn.
U kunt uw beeld afhalen wanneer ik u een seintje heb gegeven dat hij klaar is. Tussendoor stuur ik vaak ook even fotootjes van het beeld. Om u op de hoogte te houden.

Omdat ieder lichaam verschillend is, is het lastig een vaste prijs te hanteren. Er staan in de prijslijst in het menu wel indicatieprijzen. Wilt u een offerte dan kunt u een mail sturen of bellen.