Saskia Creations

Lifecasting

Bodycasting oftewel lifecasting is het maken van een 3D-afdruk oftewel beeld van bijvoorbeeld handen, torso, voetjes of een pootje van een huisdier etc. Dit kan samen met je partner zijn of je geliefde huisdier, maar ook de kleine voetjes, handjes of babybilletjes van jullie pasgeboren baby. Of ben je al jaren aan het trainen voor een gespierd lichaam en daar trots op? Laat dan je torso casten en show those triceps and biceps!!

Ook voor bedrijven kunnen er leuke pensioen of retirement beelden in jullie vakgebied worden gemaakt. Denk aan een hand met kapperschaar, een hand met een troffel voor de metselaar etc. Of heb je in je vriendengroep een fanatiek tennisser, schaatser, drummer, gitarist, zanger? dan kun je natuurlijk heel creatief bezig met een beeld waarbij je een tennisbal, ijzer, drumstok, plectrum of microfoon bezig. Hoe leuk is dat om te geven als er een prestatie geleverd is?

Uniek

Saskia Creations is de enige in Nederland waarbij je een handenkrans of stapeling met meer dan 2 handen volledig 3-dimensionaal kunt laten maken. Dit betekent dat er geen platte kanten aan een handenkrans of een stapeling van handen zal zitten. Alle handen, dus ook de onderste hand zullen in detail uit de mal komen.

Huisdieren

Een herinnering van uw hondje? Een mooie 3D afdruk van uw hand met poot of alleen de poot. U kunt ook een overleden huisdier op deze manier vereeuwigen. Omdat het voor uw hond of kat een nieuwe ervaring is, kan het soms fijn zijn om uw dier hierin te begeleiden. Vooral een hond die snel bang is kunt u het beste voorbereiden, door elke dag even te oefenen. Bouw dit rustig, met kleine stapjes op.

Gipsbuiken en Bellycasting

U kunt tijdens uw zwangerschap een realistische afdruk laten maken van uw buik. Of een bellybowl, welke ook weer gebruikt kan worden in een newbornshoot, mits u deze buik zo laat mogelijk in uw zwangerschaplaat zetten, want dan groeit het kindje niet meer zoveel.

Maar u kunt ook een mooie gipsbuik laten zetten en deze laten afwerken met een beschildering of kant, lint en bloemen. Ook oude eigen gemaakte gipsbuiken kan ik opnieuw verstevigen en afwerken.

PhotoGallery

*Klik op de afbeelding voor een vergroting*