Saskia Creations

Muurschilderingen

Bent u op zoek naar een muurschildering die past bij uw interieur en wensen?
Dan bent u bij Saskia Creations aan het juiste adres.

Een muurschildering kan een bijzondere sfeer en exclusiviteit toevoegen in uw huiskamer, babykamer, kantoor, tuin of bedrijf. Het maken van een ontwerp kan op basis van door u aangeleverde sfeerbeelden zijn. Ook kan ik met mijn eigen creativiteit een ontwerp maken naar aanleiding van een bepaald thema.
U kunt mij voorbeelden sturen van al bestaande muurschilderingen of plaatjes uit het thema naar wens. Dan weet ik welke sfeer u mooi vind. Sommigen houden van zachte kleuren en veel diepte, anderen weer van realistischere kleuren. Het is dus belangrijk dat u daar vooraf al even over nadenkt.

Voorbewerking

Wilt u de muur achter de wandschildering voorzien van een mooie kleur die ook nog past bij de wandschildering? Ik kan u hierin ook van advies voorzien zodat de kleur van de muur en de kleuren van de schildering bij elkaar passen en aansluiten. U kunt het sausen van de muur ook met een gerust hart aan mij uit besteden. Naast mijn huidige werkzaamheden heb ik ook als huisschilder gewerkt in het bedrijf van mijn vader. Kortom bij mij bent u verzekerd van een nette en professionele afwerking van uw muur.

Materiaal

Ik werk binnen enkel met watergedragen verf. Dit betekent dat u geen schadelijke dampen in uw woning krijgt.
Naast het ontwerpen en realiseren van een plafond- of muurschildering kunt u ook voor diverse andere decoratieve schilderwerken terecht bij Saskia Creations. Denk aan het beschilderen van klompen (geboorteklompen, jubileum, verjaardag), schilderijen, illustraties etc.

Zakelijk

Bent u als bedrijf op zoek naar een ware eyecatcher op uw muur, binnen of buiten? Samen zoeken we naar de beste oplossing.