Saskia Creations

Huisdieren

Ga naar portfolio

U heeft een band met uw huisdier en wanneer uw lieverd ineens er niet meer is of ziek wordt dan is dat een ingrijpende gebeurtenis. Een foto van uw dier, een halsbandje of wat dan ook heeft ineens zoveel meer betekenis. Hoe mooi zou het dan zijn als u een herinnering heeft aan uw huisdier d.m.v. een pootafdrukje?
Laat daarom nu u nog de kans heeft een afdrukje maken.
Een mooie realistische 3D afdruk kan samen met uw hand(en) of enkel het pootje.
Omdat het voor uw hond of kat een nieuwe ervaring is, kan het soms fijn zijn om uw dier hierin te begeleiden. Vooral een hond die snel bang is kunt u het beste voorbereiden, door elke dag even te oefenen. Bouw dit rustig, met kleine stapjes op.
Train bijvoorbeeld eerst met een leeg bakje, 2sec. en beloon hem/haar ook wanneer het goed gaat. Ga niet te snel en word vooral niet boos.

Praktische informatie

U maakt een afspraak voor het maken van de mal. Dit kan hier in mijn atelier, maar meestal is het voor het dier veel prettiger in zijn eigen omgeving. Ik kom dan ook vaak op locatie. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

Trek vooral oude kleren aan! Want dit goedje krijg je slecht uit kleding.

Voor dat we een mal maken overleggen we eerst over de kleur, de positie en of u ook een sokkel wilt. Ik kan diverse stalen laten zien waaruit u kunt kiezen.

Vervolgens maak ik de mix en is het zaak dat u klaar zit met uw dier zodat we na het mixen meteen kunnen starten. Ik zal u vooraf uitleggen wat u moet doen. De mal moet zo'n ca. 5 a 8 min. stollen. Tijdens dit proces is het zaak om zo rustig en stil mogelijk te blijven zitten. Zorg dus (en dit zal ik tijdens de afspraak ook herhalen) dat u op een manier gaat staan of zitten waarbij u het lang volhoud. Immers 5 min. lijkt kort maar is dat zeer zeker niet als je je niet mag bewegen.
Hierna kunnen jullie er een voor een uit.
Hierna zal ik de mal gaan preppen en ingieten. U kunt naar huis gaan of ik ga zelf naar huis als ik op locatie ben.
Uw beeld is ongeveer binnen 2 weken klaar. Ik geef bericht wanneer hij klaar is en u hem kunt ophalen.