Saskia Creations

Schilderwerk

Naar de fotogallerij

Bent u op zoek naar een muurschildering die past bij uw interieur en wensen?
Dan bent u bij Saskia Creations aan het juiste adres.

Een muurschildering kan een bijzondere sfeer en exclusiviteit toevoegen in uw huiskamer, babykamer, kantoor, tuin of bedrijf. Het maken van een ontwerp kan op basis van aangeleverde sfeerbeelden zijn of ik ontwerp op eigen creativiteit naar aanleiding van een bepaald thema. U kunt mij voorbeelden sturen van al bestaande muurschilderingen of plaatjes uit het thema naar wens. Dan weet ik welke sfeer u mooi vind. Sommigen houden van zachte kleuren en veel diepte, anderen weer van realistischere kleuren. Het is dus belangrijk dat u daar vooraf al even over nadenkt.

Voorbewerking
Wilt u de muur achter de muurschildering een mooie kleur geven? Passend bij de wandschildering, dan kan ik daar ook advies in geven zodat het bij de kleuren van de schildering past. Ook kan ik hem voor u in deze kleur sausen als u wilt. Naast dit werk heb ik meerdere jaren gewerkt als huisschilder bij mijn vader in het schildersbedrijf. Kortom u bent verzekerd van een nette en proffessionele afwerking van uw muur.

Materiaal
Ik werk binnen enkel met watergedragen verf. Dit betekent dat u geen schadelijke dampen in uw woning krijgt.
Naast het ontwerpen en realiseren van een plafond- of muurschildering kunt u ook voor diverse andere decoratieve schilderwerken terecht bij Saskia Creations. Denk aan het beschilderen van klompen (geboorteklompen, jubileum, verjaardag), schilderijen, illustraties etc.

Zakelijk
Bent u als bedrijf op zoek naar een ware eyecatcher op uw muur, binnen of buiten? Samen zoeken we naar de beste oplossing.