Saskia Creations

Special FX

Special effects make-up voor particulieren en bedrijven. Saskia Creations kan voor u on-set komen om de grime te verzorgen voor uw figuranten tijdens halloween, spooktochten en andere evenementen.
De grime kan zowel tweedimensionaal als driedimensionaal worden aangebracht. Tijdens het grimeren maak ik gebruik van veel verschillende materialen om het gewenste eindresultaat te behalen. Denk hierbij aan reguliere make-up, glycerine producten, siliconen, putty, latex, pruiken en haarstukken, schmink en protheses.

Siliconen maskers
Er kunnen op bestelling ook siliconen maskers gemaakt worden. Aan de hand van uw wensen bespreken we de kogelijkheden. Een perfect passend siliconen masker behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor dient er eerst een afgieting van uw gezicht (of het gezicht waarvoor het masker bedoelt is) te worden gemaakt. De kosten voor het maken van maskers op bestelling en custom fit maskers zijn op aanvraag.


Medische trainingen

Saskia Creations heeft een standaard range van bulletwounds, in- en exit wounds, mes- en snijwonden etc. die voor u gemaakt kunnen worden. De prostetics kunnen eenvoudig op de huid gekleefd worden en hergebruikt. Wilt u iets bijzonders dan kunt u contact met ons opnemen. Producten worden met de hand gemaakt.

PhotoGallery

*Klik op de afbeelding voor een vergroting*