Saskia Creations

Visagie

Bij saskia creations kun je terecht voor bruidsmake-up, gala make-up, creative make-up en nog veel meer.

* Bruidsmake-up *

Op de mooiste dag in je leven wil je er natuurlijk stralend uit zien. Zeker als je weet dat alle ogen op jou gericht zullen zijn. Maar je wilt jezelf kunnen zijn, je prettig voelen in je jurk, met je haar én de juiste make-up.

Proef make-up
Bij de eerste afspraak gaan we kijken wat je mooi vindt, misschien heb je zelf al wat ideetjes verzameld, dan kun je deze laten zien. Uiteraard heb ik ook in mijn studio voorbeeldboeken liggen waar je doorheen kunt bladeren. Wanneer je iets hebt gekozen wat je bij je vindt passen, gaan we die looks eens uit proberen. Ik maak voor en na foto's zodat je thuis er ook nog even over na kan denken.

Mocht je zelf ook vaak make-up dragen, dan is het handig dat je daar een foto van meeneemt. Zo kan ik zien waar je aan gewend bent.

* Creative en theater *

Voor een feestje of gala wil je er geweldig uitzien natuurlijk!
Smokey eyes, dag- en avond make-up, maar ook zeer uitgebreide creative make-up behoren tot de mogelijkheden.

Denk aan artistieke kleurrijke make-up voor in een tijdschrift of je eigen portfolio tot ware facepaintings voor in een theatershow.
Het accentueren van gelaatstrekken, ouder maken van personages etc.

*Face- & Bodypaint*

Zoals ik hierboven al even noemde, kunt u ook bij mij terecht voor hele facepaintings. Daarnaast kunt u mij ook inhuren voor het schminken van kinderen tijdens evenementen of op kinderfeestjes.

Bodypainting
Voor bedrijven en organisaties ter promotie of als show op evenementen kunt u een bodypainting reserveren.

Wilt u voor uzelf een mooie bodypaint incl. fotoshoot boeken dan kan dit ook. U bent welkom in mijn atelier in Marijenkampen (Overijssel).

Een bodypaint neemt veel tijd. Het ontwerp maar ook de paint zelf. Plan geen andere afspraken die dag. Een full bodypaint neemt afhankelijk van het design ca 6 uur tijd in beslag.

PhotoGallery

*Klik op de afbeelding voor een vergroting*