Grime


U kunt saskia creations ook inhuren om de grime te verzorgen voor spook- en griezeltochten. Ik maak gebruik van diverse technieken. Ik kan bij u op locatie de schmink en grime verzorgen voor uw griezeltochten en evenement.

Wilt u zelf naar een halloween party en wilt u in stijl arriveren? Dan kunt u ook bij mij zich laten omtoveren tot wat u wenst. Groepen zijn ook van harte welkom in mijn atelier. Wilt u liever dat ik aan huis kom? geen probleem. Denkt u dan wel aan de reiskosten?

EHBO-trainingen

Ook voor het maken van wonden voor EHBO-cursussen en trainingen kunt u mij boeken.
Ik maak desgewenst wonden op basis van uw voorkeur voor de cursus. Dit kan zijn: brandwonden, diepe sneden, schrammen, blauwe plekken, openliggende botbreuk etc.

Workshops

Wilt u zelf leren wonden maken? Schrijf u dan in voor een workshop wonden/grime.


**Grime/wonden basis**

In deze workshop leert u alle aspecten van het maken van realistische wonden en blauwe plekken. U leert de diverse materiaalsoorten kennen en ermee werken.
U werkt met mijn materiaal.
Kosten: € 45,-pp
**Grime/wonden compleet**

In deze workshop leert u alle aspecten van het maken van realistische wonden en blauwe plekken. U leert de diverse materiaalsoorten kennen en ermee werken. We starten met kleine basis technieken voor het maken van sneetjes, schaafwondjes. Uiteindelijk werken we naar een smerig monsterlijk design toe, welke je kunt toepassen met bijvoorbeeld Halloween.
U werkt met mijn materiaal.
Kosten:
€ 85,-pp